Melanie van Beers

Melanie van Beers

Mijn naam is Melanie van Beers. Ik heb HBO recht gedaan. Daarna heb ik voor mijn afstudeerstage vijf maanden gewerkt bij een gerechtsdeurwaarder op Curaçao. Dit is zo goed bevallen dat ik daarna de stap heb genomen om de deurwaardersopleiding in Nederland te gaan doen. Ik ben meteen gaan werken bij Smolders gerechtsdeurwaarders. Het is een klein kantoor waar ik veel kan leren en ervaring kan opdoen. Ik ga regelmatig met de gerechtsdeurwaarder mee op route. Ook vond ik het erg leuk dat er een cameraploeg van RTL5 mee ging voor het televisie programma De Deurwaarders, waardoor ik ook nog media ervaring heb opgedaan. Ik heb dit als zeer bijzonder en leuk ervaren. Het heeft mij ook een stuk zekerder gemaakt in mijn houding. Deze ervaring komt mij later goed van pas als ik zelf deurwaarder ben. Ik hoop in 2021 de deurwaardersopleiding met goed resultaat af te ronden. Ik zie er nu al naar uit om op route te gaan.