De Deurwaarders terug bij RTL 5

De Deurwaarders terug bij RTL 5

Wat wij voor u kunnen betekenen is wederom te zien op RTL5 in het TV programma De Deurwaarders: Betalen of Leeghalen.
De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen gemist? Kijk het op TVblik!

De Deurwaarders terug bij RTL 5 (met seizoen 7)

RTL 5 volgt alweer voor het zevende seizoen De Deurwaarders. De nieuwe uitzendingen gaan van start op donderdag 7 januari om 20.30 uur. Er zijn acht nieuwe afleveringen.

De Deurwaarders

In het zevende seizoen van De Deurwaarders volgen we het dagelijkse werk van Henk, Ben, Melanie, Stef, Martine en Michel. Zij hebben allemaal gekozen voor het vak van gerechtsdeurwaarder. Ze worden gevolgd naar een beslaglegging, executieverkoop of een ontruiming en hier horen ze de schrijnende verhalen van wanbetalers.
Deurwaarder stopt niet bij gesloten deur
Deurwaarders worden zelden met open armen ontvangen, maar ze geven niet snel op. Ze hebben allemaal die ene missie; het recht zal zegevieren. Een nieuw seizoen waarin te zien is dat de wereld van een deurwaarder niet stopt bij een gesloten deur.

Taboe doorbreken

De rol van de deurwaarder is in de loop van de jaren wel veranderd. Eerst ging men snel over tot inbeslagname van de goederen; nu kijkt men naar een oplossing voor het probleem van de wanbetaler. Door programma’s als De Deurwaarders is er ook meer aandacht gekomen in de media voor schuldproblematiek; alleen zo kun je het taboe op schulden en armoede doorbreken.