B.G.M. Smolders

“Omdat ik naast gerechtsdeurwaarder zelf ook ondernemer ben begrijp ik de positie van de schuldeiser en die van de schuldenaar beter en blijft uw klant behouden”.

Mijn naam is Ben Smolders. Ik ben geboren in 1966 en kom uit een ondernemersfamilie. Vanaf 1990 ben ik als kandidaat-gerechtsdeurwaarder werkzaam geweest op verscheidende deurwaarderskantoren in Brabant.

Alle facetten van het deurwaardersvak heb ik op deze kantoren meegekregen. Naast de verplichte PE-cursussen heb ik een Marketing- en managementopleiding gedaan. In 2005 ben ik door de Kroon benoemd tot gerechtsdeurwaarder in
’s-Hertogenbosch en eigenaar van Smolders Gerechtsdeurwaarders.
Een goed klantencontact staat bij ons hoog in het vaandel. Door ons daadkrachtig optreden proberen wij het maximale voor onze klant eruit te halen.
Dit is maatwerk. Ieder dossier is verschillend en dient op een andere wijze behandeld te worden.
Standaard procedures kennen wij hierdoor niet.
Als enige kantoor in Nederland zijn wij ook 24 uur per dag bereikbaar op ons kantoornummer (ook in het weekend).

Onze slogan is: Ervaar het verschil! Dit zegt genoeg.

Aan nieuwe klanten tonen wij graag onze innoverende werkwijze waar onze huidige klanten enthousiast over zijn.
Bekijk ook onderstaande links:

www.kbvg.nl
www.kiwanis.nl